Чоловіки втрачають голову від жінок, які роблять всього ці 3 речі

Жінкам на замітку!

Вони дозволяють чоловікові добиватися їх

Жінка, яка знає, як підкорити чоловіка, не намагається його зловити. Вона продовжує жити, ніби зовсім не думає про стосунки з ним. Вона дозволяє йому зробити всю роботу. 

Вона розуміє, що чоловікові потрібно відчувати, що він робить тебе щасливою. Якщо він відчуває, що ти цінуєш те, що він робить, він буде від тебе без тями. 

Вони дозволяють чоловікові довести, чого він вартий

Жінка, яка знає, як закохати чоловіка, зберігає терпіння. Вона дозволяє стосункам розгортатися природно і поступово, тому що хоче побачити, як він з усім впорається.

Вона розуміє, що він повинен домогтися її й довести їй, що він вартий уваги. І вона дозволяє цьому статися, навіть якщо іноді дуже хоче подзвонити йому і запитати, що між ними.

Вони показують свої почуття

Чоловікові важливо знати, чи все він робить правильно. Тому поділися тим, що ти відчуваєш.

Якщо він говорить або робить щось, що викликає у тебе негативні почуття, дай йому про це знати. Гідний чоловік захоче виправити ситуацію. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень