Штучний інтелект створив ідеальну дівчину, про яку мріють чоловіки: як вона виглядає (ФОТО)

На неї вже «запали» впливові чоловіки. Вони переконані, що вона реально існує

У соціальній мережі Instagram набирає популярність акаунт Емілі Пеллегріні - дівчини, яку створив штучний інтелект.

Вона володіє струнким тілом, довгим шовковистим волоссям каштанового відтінку, у неї карі очі та білосніжні зуби. В Емілі ідеальні риси обличчя і фігура, що привертає увагу людей.

Варто відзначити, що за короткий проміжок часу на дівчину підписалися 150 тисяч осіб. А її творцеві вдалося заробити на цьому 10 тисяч доларів (майже 300 тисяч гривень).

— Я запитав в чаті GPT, про яку дівчину мріє середньостатистичний чоловік, і там було написано, що з каштановим волоссям і довгими ногами, так що я зробив її саме такою, як там було написано, - зізнався творець Емілі в коментарі Daily Mail.

Також він розповів, що на дівчину «запали» впливові чоловіки. За його словами, вони переконані, що вона реально існує, тому пишуть їй у соцмережах.

— Це дуже різні люди, які з нею зв'язуються. Через прямі повідомлення в Instagram з нею зв'язуються дійсно відомі люди, такі як футболісти, мільярдери, бійці ММА і тенісисти, - розповів чоловік.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень