Чоловіка у Києві випадково записали у ряди злочинців «із Франика» (СПРОСТУВАННЯ)

Це адвокат, який виконував на місці обшуку процесуальні функції

2.02.2023 на сайті Радіо Трек опубліковано статтю «Ґвалтівникам із Франика вручили повістки нового зразка: як вони виглядають (ФОТО)», якою поширив недостовірну, неправдиву, інформацію стосовно Захарова Артема Вячеславовича.

А саме про те, що він нібито є одним із «ґвалтівників, виродків з Івано-Франківська, які у Києві для контенту запрошували дівчат на вечірки, де споювали їх, накачували транквілізаторами і знущалися із них у прямому ефірі» і йому вручили повістку як організатору «п’яних вечірок» разом з іншими особами.

З'ясувалося, що це не так:

Насправді, Захаров Артем Вячеславович не є учасником/організатором вечірок, які проводились у м. Києві.

 

Натомість, він є адвокатом підозрюваних, який брав участь у процесуальних діях, зокрема, й під час проведення обшуку за адресою, що фігурує в матеріалах слідства.

 

Захаров перебував там виключно як адвокат, тож повістку до військкомату йому вручили саме у зв’язку зі здійсненням адвокатської діяльності під час обшуку.

Редакція Радіо Трек отримала копію листа з Нацполіції Київської області, де є підтвердження участі Захарова Артема Вячеславовича у кримінальному проваджені як адвоката, що він мав договір про надання адвокатської допомоги учасникам слідчих дій і міг перебувати на місці проведення обшуку виключно у зв’язку із виконанням процесуальних функцій.

Відповідне спростування є й на сторінці Поліції Київської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень