Чоловік вивозив рівнянок до Словацької Республіки в сексуальне рабство

Шукав тих, які були в матеріально-скрутному становищі

Прокуратура Рівненщини скерувала до суду обвинувальний акт щодо 24-річного волинянина. Чоловіка звинувачують у вербуванні людей, з метою експлуатації, з використанням уразливого стану осіб.  

Чоловік підшуковував на території області та вербував молодих жінок з метою їхньої подальшої сексуальної експлуатації за кордоном.

У період з травня по червень 2018 року волинянин пообіцяв трьом молодим жінкам, з якими познайомився, високооплачувану роботу на території Словацької Республіки, пов’язану із наданням послуг сексуального характеру, а також фінансову допомогу у виготовленні документів для цієї «подорожі».

Зловмисник знав про відсутність у жінок постійного місця працевлаштування та їх скрутне матеріальне становище.

Увійшовши в довіру та використовуючи уразливий стан рівнянок, чоловік схилив останніх до сексуальної експлуатації, попередивши, що половину коштів із їхнього заробітку вони повинні будуть віддавати своїм «роботодавцям».

Але вербувальнику не вдалося вивезти українок за кордон, оскільки його викрили правоохоронці під час спроби перетину автомобілем державного кордону в пункті пропуску «Грушів-Будомеж», що на Львівщині.

Вербувальнику загрожує строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

 

      

       

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень