Чоловік отримав опіки на Рівненщині

Якби не пильність та рішучість сусідів, наслідки були б трагічними, кажуть рятувальники

30 вересня о 19:25 в селі  Рисвянка Рівненського району в приватному господарстві  виникла пожежа. На місці події працювали бійці пожежно-рятувальної частини обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники за допомогою підручних засобів швидко ліквідували займання. Вогонь пошкодив постіль на ліжку в кімнаті.

Втім, не обійшлося без травмованих: під час пожежі отримав опіки правої гомілки 45-річний власник помешкання -громадянин Микола. Ще до приїзду вогнеборців дим з оселі помітили сусіди. Люди не розгубилися, зателефонували за номером «101», потому увійшли в задимлене помешкання, де і виявили на ліжку господаря, що міцно спав, біля чоловіка тліла ковдра. Власника оселі негайно винесли на свіже повітря. На цей час громадянин Микола госпіталізований до опікового відділення Рівненської обласної лікарні. Попередня причина пожежі - необережність під час паління. Якби не пильність та рішучість сусідів, наслідки були б трагічними.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області нагадує всім, що треба бути обережними під час паління та дотримуватися правил поведінки з вогнем у побуті.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень