Чим посипати доріжки біля дому від льоду: Швейцарська хитрість

Простий дієвий метод, аби не послизнутися

Ожеледиця – звичне зимове явище. Вона дошкуляє не лише мешканцям багатоповерхівок та автомобілістам, а й тим, хто живе у приватних будинках. Адже доріжки біля будинку покриваються небезпечною слизькою кригою. Позбутися льоду дуже просто, знаючи швейцарську хитрість.

Швейцарська хитрість від ожеледиці

У 2004 році швейцарські вчені вигадали ефективний метод боротьби з льодом на автомобільних дорогах. Тож власники приватних будинків почали й собі використовувати дієвий метод.

Швейцарці для обробки доріг беруть пісок і змішують його з гарячою водою, температура якої близько 95 градусів у пропорції 7:3. 

 

Потім цю суміш наносять на дорожнє покриття, покрите льодом.

 

 Також можна додавати у суміш попіл.

Ця гаряча «каша» буквально «вплавляється» в сніг та лід, роблячи його шорстким. Таким чином, покриття перестає бути слизьким і не доводиться використовувати сіль, яка псує кузови автомобілі та взуття.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень