«Чим довше триватиме війна, тим більше «сюрпризів» очікується від путіна», - військовий аналітик

Він розповів про військову стратегію росіян і про те, чи збирається путін виводити свою армію з України

Фото з сайту Главком

Стратегія росії в Україні зараз - така сама, як і в Сирії. Адже росія масово знищує українців на окупованій території, тобто веде тотальну війну.

Так вважає австрійський військовий аналітик Том Купер. І пояснює цю поведінку росіян так: 

Для них Україна - це частина росії, а значить, всі українці мають бути і почуватися росіянами.

 

Для них Росія - це інтернаціоналізм. Тож будь-який «неросіянин» є «екстремістом» і «ворогом».

 

Відповідно, кожний, хто чинить опір Росії, повинен померти.

За словами аналітика, росіяни так ведуть війни: окупують територію, яка їх цікавить, а потім знищують все населення, яке відкрито не підтримує їх.

І прикладами цього є Сирія, Афганістан, Чечня, а ще рекомендації російських радників щодо Ефіопії та Мозамбіку у 1980-х.

 

Окрім цього, аналітик каже, що путін не збирається виводити війська з України. Єдине, що може змусити його це зробити - це знищення чи вигнання його армії. І «сюрпризів» від путіна очікується тим більше, чим довше триватиме війна.

Наприклад, я не очікував, що він «опуститься так низько», що почне так широко використовувати БПЛА та LPGM іранського виробництва: я думав, що він надто розумний, щоб не робити цього.

 

Зараз я не здивуюся, якщо він справді почне закуповувати в Ірану і балістичні ракети: очевидно, для цього персонажа вже нічого не важливо — окрім як залишатися при владі. 

Також путін, хоч і не має переваги у війні, може вести її хоч і рік з нинішніми обмеженими можливостями, якщо Захід зволікатиме з поставками зброї Україні, каже Том Купер.

Джерело: НВ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень