Чи зупиняється у Рівному транспорт під час сигналу «повітряна тривога»

Такі правила широко застосовуються у багатьох містах

Громадський транспорту у Рівному має зупинятись під час сигналу «повітряна тривога». Відповідно до правил безпеки – рейси, які перебувають у русі, мають довезти пасажирів до найближчої зупинки, де останні мають пройти в укриття. Як, наприклад у Рівному, якщо сигнал «тривога» подали, коли маршрутка чи тролейбус перебували на мосту на вулиці Соборній. Там в будь-якому випадку зупинятися не можна, тож пасажирів мають довезти або до органного залу, або до пивзаводу.

Втім на практиці мало хто з водіїв дотримується цих настанов, каже начальник управління транспорту Василь Сливка. За його словами, найбільше перепон чинять самі пасажири, які вмовляють, а часом й погрожують водіям – довезти їх до пункту призначення.

Натомість ті водії, які на момент оголошення «тривоги» перебували на кінцевих зупинках – переходять в укриття й не виїжджають у рейс, поки не отримають команду «відбій». Це стосується й маршруток і тролейбусів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень