Чи живий він? На Півночі Рівненщини з початку жовтня тривають пошуки чоловіка (ФОТО)

До його пошуків вкотре долучались рятувальники

Чоловіка вже другий тиждень шукають рятувальники, поліцейські, кінологи та навіть місцеві жителі. Фото опублікували на початку жовтня на сайті Сарни. Район.
Чоловіка вже другий тиждень шукають рятувальники, поліцейські, кінологи та навіть місцеві жителі. Фото опублікували на початку жовтня на сайті Сарни. Район.

Напередодні, 15 жовтня, рятувальникам надійшло повідомлення про зниклого чоловіка. 

Як повідомляє обласне управління надзвичайних ситуацій:

15 жовтня, о 11:15 рятувальники вирушили до лісового масиву поблизу с. Томашгород Рокитнівської територіальної громади надавати допомогу у пошуках Шереста Анатолія Миколайовича, 1964 р.н., який пішов в ліс 29.09.2022 та не повернувся.

 

Чоловіка так і не знайшли.

На початку жовтня повідомлялось, що  створені пошукові групи, до числа яких входять співробітники відділення поліції №2 (селище Рокитне), кінолог, рятувальники, лісівники, місцеві жителі, уже другий день прочісують лісовий масив, поля та територію навколо.

Фото рятувальників
Фото рятувальників

На вигляд зниклому 58-60 років, худорлявої тілобудови, волосся коротке – сиве. 

Був одягнутий у  світлу сорочку та темний светр, сірі спортивні штани. Може бути без взуття. Відомо, що чоловік має розлади психіки, повідомляє Район.Сарни. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень