Чоловік, який зник у Польщі 22 роки тому, залишив на Рівненщині вагітну дружину (STORY)

Другий син його ніколи не бачив

Редакція ВІСНИКа не зазначає, але вочевидь, ліворуч -- Олександр, а по-центру його дружина з сином Сергієм

Про це в розлогому матеріалі пише ВІСНИК

Зниклого чоловіка звати Олександр Панасюк, його дружину зовуть Валентиною.

З розповіді випливає, що аж такої великої любові між ними не було, просто були однокласниками й жили в одному з сіл Дубенського району

Як тепер згадує Валентина:

– Тоді не йшлося про любов. Просто ми зустрілися, зійшлися на якийсь час, тоді знову розбіглися. Але було друге весілля нашого спільного товариша, і десь за пів року після нього й ми розписалися, – розповідає Валентина Олександрівна.

Пішов Саша у приймаки. В одній кімнатці жила мама Валі, яка з п’яти років цю дочку та її сестру виховувала сама (батько родину покинув), в іншій вони тулилися, а на кухоньці ночувала бабуся.


[media=165164]

У 1992 році у пари народився син Сергій. То важкий був час, адже країна лише розпочинала свій шлях незалежності, була криза, люди втрачали роботу. І стали з села виїжджати у Польщу на заробітки.

– І я поїхала, – згадує Валентина. – Робила в тій Польщі все, що хочеш: помідори та огірки збирала, в садах гарувала, квартири прибирала, цвяхи фасувала, парфуми складала, у парниках була... За все бралася, бо треба була копійка. Потім став і Саша їздити. Бувало, разом нас нема, то Сергійка моя мама глядить. Але виходу не мали.

Так на тих закордонних заробітках Валя відчула, що знову під серцем б’ється дитя. Тихцем зізналася чоловікові. Каже, він ніби зрадів. І як животик вже було видно, повіз її у Варшаву на вокзал проводжати на потяг додому.

– Як зараз перед очима бачу: був кінець листопада 1997 року. Він стояв на пероні й задумливо каже: «Я так додому хочу! На крилах летів би», – згадує жінка. – Я запитала, коли ж він планує вертатися. Пообіцяв бути на польське Різдво (25 грудня – авт.).

Але так і не приїхав. І сина свого другого ще ніколи не бачив. До речі, він народився з психічною вадою.

Валентина ж із часом змогла вдруге вийти заміж, але теж – нещасливо.

Більше про цю історію читайте ТУТ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень