Чи зарахують сплату добровільного пенсійного внеску, якщо є помилка в написанні прізвища при укладенні договору

Що кажуть у ПФУ

Для збільшення страхового стажу та розміру майбутньої пенсії в Україні дозволили сплачувати добровільні пенсійні внески. Тобто сплачувати можна як за місяць, так і за кілька років.

Однак, що робити, якщо під час укладення договору про сплату добровільного пенсійного внеску людина помилилась в написанні прізвища, чи зарахують такий внесок? У Пенсійному фонді повідомили, що за умови, якщо решту реквізитів людина вказала правильно, внесок зарахують.  

До реквізитів, які дозволяють ідентифікувати особу, належать:

  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • серія і номер паспорта.

Аби уникнути непорозумінь, при укладенні договору на добровільну участь необхідно уважно вносити дані про особу, на користь якої здійснюється платіж, використовувати можливості запропонованої на порталі форми щодо автоматичного заповнення обов’язкових полів за даними з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, – радять в Пенсійному фонді України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень