Чи відправлять нові тарифи на опалення школярів Рівного на дистанційку?

Додаткові витрати в управлінні освіти все ж порахують

Витрати на опалення шкіл і садочків Рівного зростуть, адже виконком затвердив нові тарифи на опалення.

В середньому тепер гігакалорія тепла для таких закладів коштуватиме від 2800 до 2900 гривень, і начальник міського управління освіти Богдан Турович вважає цей тариф «більш-менш адекватним».

Управління наразі підраховує, якою буде потреба у додатковому фінансуванні для оплати послуг теплопостачання ще до кінця цього бюджетного року.

 

У Рівному заклади освіти, крім тих, що мають власну котельню, опалюють підприємства «Еско-Рівне» та «Рівнетеплосервіс», - розповів Богдан Турович.

Богдан Турович

Почати опалювальний сезон у Рівному мають з понеділка, 18 жовтня. Теплоносій подаватимуть не тільки у заклади освіти, але й до житлових будинків. Прикметно, що опалювати заклади освіти почнуть тільки у понеділок, адже наразі попереду 4 вихідних дні, тож подавати теплоносій у вихідні – не доцільно.

До слова, у місті про перенесення канікул чи запровадження дистанційки заради економії на опаленні – не йдеться, запевняє Богдан Турович.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень