Чи справді шампунь може спричинити випадіння волосся, або навпаки запобігти цьому?

75% населення стурбовані станом свого волосся

Жоден шампунь не врятує волосся від випадіння. Втирання гірчиці чи реп’яхової олії теж не зупинить цього процесу. Поки процес не став не зворотним, краще звернутися до лікаря трихолога.

За їх словами не завжди до випадіння волосся призводять виключно зовнішні фактори. У першу чергу слід звернути увагу на харчування. Якщо організм не отримує необхідних мікроелементів і вітамінів — волосся починає випадати. Крім того, часто волосся випадає через захворювання щитовидки.  Жінки до прикладу можуть втрачати волосся через збільшення в організмі чоловічих гормонів. Або й з настанням менопаузи.

Не останню роль відіграє у цьому питані й спадковість. Син успадковує мамине волосся, а донька від батька.

Фарбування, як і будь-який хімічний вплив, шкодить волоссю. Але стати причиною алопеції не може, тому що впливає на саме волосся і не зачіпає волосяну цибулину.

Шампунь також не може призвести до випадіння волосся – це міф, як і стимуляція росту волосся за допомогою шампуню. Це засіб виключно для підтримки гігієни, і він не може вилікувати волосся.

А от кондиціонерами та бальзамом варто користуватися, тільки якщо у вас фарбоване волосся, і наносити його тільки на волосся, а не на шкіру голови.

За матеріалами Сім'я і дім

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень