Чи правда, що для стійкості аромат треба наносити на пульсові точки?

На «гарячих» ділянках тіла аромат може змінюватися

Пульсові точки – зап’ястя й ділянка шиї під підборіддям – актуальні передусім для сухих парфумів, які не треба розпилювати. Такі парфуми справді треба наносити на гарячі ділянки, де композиція завжди буде поруч із вами. 

У класичній парфумерії пульсові точки не грають особливої ролі.

Туалетні й парфумовані води треба розпилювати з певної відстані, щоб ця «хмара» аромату на нас осіла. Деякі парфумери взагалі проти того, щоб їхні аромати наносили на гарячі ділянки, де аромат може змінюватися. 

До того ж гарячі точки – це зазвичай найбільш забруднені ділянки шкіри. Зап’ястя контактують із рукавами, манжетами, браслетами й годинниками. На шиї нам заважають комірці, горловини светрів, прикраси, тональні й доглядові засоби. Якщо наносити аромат на ці зони, це буде зовсім інша композиція.

Ідеальне місце для знайомства з ароматом – середина передпліччя, між згином ліктя та зап’ястком. На стійкість аромату цей вибір не впливатиме, але там аромат можна буде краще розчути.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: парфуми
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень