Чи будуть пенсії та соцдопомога в умовах війни? Відповідь Мінсоцполітики

І коли чекати на щомісячні виплати

Пенсії та соціальну допомогу в Україні виплачуватимуть громадянам вчасно - навіть в умовах війни. У цьому запевнила очільниця Мінсоцполітики Марина Лазебна.

Вона зауважила, що головною проблемою було забезпечити виплати громадян, які отримували пенсію через листонош, однак цю проблему вже вирішили.

– Ми нарахували понад 10 млн пенсій, понад 3 млн виплат соціальної допомоги та субсидій. Наразі вирішуємо питання доставки коштів тим, хто отримує пенсії на руки, не на карти.

 

З 4 березня розпочинається виплата пенсій, з 7 – соціальної допомоги, – наголошує пані міністр.

Між тим, навіть за умов воєнного часу Україна збирається достроково виплатити пенсії у березні. Про це під час національного телемарафону заявив міністр фінансів Сергій Марченко.

Каже, окрім пенсіонерів, ухвалено рішення і про виплату тим громадянам, які втратили роботу через рашистську агресію - вони отримають по 6,5 тис. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень