Не тільки про військових треба подбати у Рівному: куди звертатися, щоб допомогти нужденним?

Ви можете передати їжу, одяг, взуття, речі першої необхідності та побутову хімію - для людей, які не мають можливості самостійно про себе подбати

Після запровадження в Україні воєнного стану територіальний центр соціального обслуговування м. Рівного продовжує працювати в посиленому режимі, надаючи соціальні послуги особам з інвалідністю та самотнім громадянам, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

Робота працівників установи не припиняється  ні на мить.

Попри небезпеку соціальні робітники відвідують підопічних, надаючи їм соціальні послуги: доставляють гаряче харчування, медикаменти, продукти та промислові товари, оплачують комунальні послуги, виконують доручення громадян, забезпечуючи їх життєві потреби.

 

У відділенні організації надання адресної натуральної допомоги для громадян, що отримують соціальні послуги в установі, організовано видачу безкоштовних готових обідів у разовому посуді, які профінансовано за кошти міської програми «Турбота».

Крім того, тут надаються послуги із пошиття та ремонту одягу і взуття.

Також працює пункт прийому харчів, одягу, взуття,  предметів першої потреби та побутової хімії від усіх небайдужих. Ці речі передадуть людям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Якщо хочете допомогти, телефонуйте:

(0362) 26-36-58

(0362) 62-07-79

(067) 32 88 447

Також діють цілодобові гарячі лінії при Рівненській обласній військовій адміністрації:

(0362) 400 100

(098) 505 83 25

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень