Червоно-чорні в ізоляції, але тренуються: «Верес» пішов на карантин

Про це повідомляє пресслужба народного клубу «Верес»

Євро 2020 переносять, а що з головним футбольним клубом Рівного?

Як розповів головний тренер НК «Верес» Юрій Вірт (на фото вгорі), гравці команди і тренерський штаб на карантині:

- Ми повернулись зі зборів в Туреччині в неділю. Попередньо планувалось, що футболісти отримають два дні вихідних і зберуться на базі, але обставини внесли свої корективи. У зв’язку з карантином, було вирішено, щоб футболісти залишались вдома.

 

Життя і здоров’я — понад усе. Ми, як свідомі люди маємо дотримуватись правил і дбати про безпеку наших громадян.

 

Нині всі футболісти вдома. За інструкцією тренерського штабу, мають індивідуально підтримувати фізичну форму. За попереднім рішенням гравці «Вереса» будуть на карантині до 3 квітня.

Якщо ситуація не зміниться і не будуть продовжені обмежувальні заходи у зв’язку з загрозою поширення коронавірусу, додав Юрій Вірт.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що усі ігри, що були заплановані до 3 квітня, скасовані. Рівненська обласна асоціація футболу вимушено вдалась до такого кроку на виконання рішення Виконавчого комітету Української асоціації футболу.

У постанові асоціації йдеться, зокрема, про таке:

«Тимчасово зупинити проведення всіх змагань УПЛ, Кубку України, U-21 та U-19 УПЛ, ПФЛ, вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд та Екстраліги, Кубку України з футзалу, ДЮФЛ, футзальних дитячо-юнацьких змагань та змагань серед дівочих команд у всіх вікових категоріях, усіх змагань з футболу та футзалу обласного, районного та міського рівня».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень