У Рівному серед парамедиків є «Джокери» (ФОТО)

Хто вони?

Команда Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф бере участь у «Черкаських медичних ралі — 2018».

У череду, 30 травня, у Черкасах відбулося урочисте відкриття змагань, у яких взяли участь медики з усієї України, а також  з Польші та Литви. 40 команд, що протягом кількох днів виконували 14 завдань різної складності та ситуаційності.

Рівненська команда у складі Андрія Стахнюка, Миколи Коїша, Вікторії Євчук та Віталія Матвійчука, а також кураторів-начмеда Олега Гикавчука та заступника з медицини катастроф Олега Ушкевича відпрацювала навідмінно та

 

отримала перемоги у двох конкурсах: «Мультиплекс – 2 ( emergency department )» – робота у відділенні невідкладної допомоги та «Джокер» - надання допомоги постраждалим із масивними кровотечами.

Медик Андрій Стахнюк так розвів про участь команди у «Черкаських медичних ралі — 2018»:

  • Не знаю, яке місце ми зайняли. Це не важливо, тому що ми піднялися на рівень вище, набули досвіду, нові знайомства, перспективи, плани, можливості, розширили свій кругозір. І заради того, щоб боротися за Життя! Тепер ми змогли запустити проект по створенню симуляційного центру. Нашу команду нагородили в конкурсі «Мультиплекс – 2» (emergency department) - кубок чемпіонату. Центр спеціальної підготовки м.Києва відзначили нашу команду на конкурсі «Джокер» - масивні кровотечі і подарували нам довідники по травмі, який мені особисто дуже хотілося мати в своїй бібліотеці, це для нашого професійного зростання.

Нагадаємо, рівненські медики виступають 40-ми за чергою. Їх участь у «Медичних ралі» розпочалася з завдання щодо порятунку 4-місячної дитини. За словами лікарня з Рівного Андрія Стахнюка, отримати таке завдання першим – було дуже хвилююче. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень