Як рятували водія після жахливої ДТП на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО)

Матеріали поширила прес-служба ДСНС

Напередодні о 21-50 рятувальники надали допомогу працівникам медичної допомоги по деблокуванню потерпілого водія із вантажного автомобіля «DAF» на автодорозі Рівне-Млинів-Берестечко неподалік села Верхівськ Рівненського району.

У чоловіка в правому передпліччі застрягла металева труба. За допомогою бензоріза бійці пожежно-рятувальної частини АРЗ СП Головного управління ДСНС зрізали з двох кінців трубу та обережно перенесли чоловіка до автомобіля швидкої медичної допомоги.

Потерпілого негайно було доставлено в хірургічне відділення Рівненської обласної лікарні. За кілька хвилин після повернення рятувальників у розташування частини за номером «101» зателефонували медики та попросили про допомогу. Потрібно було ще зрізати кілька сантиметрів металевою труби, щоб хірурги змогли провести операцію.

Бійці ДСНС негайно прибули до лікарні та після усіх необхідних медичних заходів безпеки розпочали працювати. Увесь час, стан травмованого, що перебував під анестезією контролювали медики. Обережно, сантиметр за сантиметром рятувальники бензорізом зрізали метал. Приблизно за пів години кропіткої роботи співробітників Служби порятунку, лікарі змогли дістати увесь шматок металевої труби з тіла потерпілого.

Наразі чоловік перебуває у медичному закладі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень