Черги й обіцянки: коли відкриють новий садочок на Соборній у Рівному 

Його готують, як вишеньку на торті (с) 

Уже двічі в Рівному влада анонсувала відкриття нового дитячого садка «Вишенька» на Ювілейному. Спочатку говорили про червень, а потім — про жовтень.

Щасливі батьки уже «розібрали» там понад сто місць, а міські депутати проголосували за виділення коштів, щоб розрахуватись із будівельною компанією.

Однак для дітей двері дошкільного закладу досі закриті. Міське управління освіти перекладає відповідальність за це на управління капітального будівництва, яке досі не ввело об’єкт в експлуатацію, пише «Рівне вечірнє» і наводить думки сторін:

— Ми обурені, бо із запитанням, коли запрацює «Вишенька», не раз зверталися до міського управління освіти, а там лише руками розводять.

 

Реконструкція уже давно завершена, приміщення — готові.

 

Навіть наші діти постійно запитують, коли уже підуть до дитсадка.

 

Моя сім’я, наприклад, не має стільки грошей, щоб постійно наймати няню чи віддати дитину в приватний дитсадок, — розповіла мешканка мікрорайону Ювілейний Наталя.

А от в управлінні капітального будівництва Рівного пояснюють ситуацію так.

— Є відповідна процедура, якої потрібно дотримуватися.

 

Спочатку маємо прийняти усі виконані роботи. Після цього буде виготовлено технічний паспорт, який ще перевірятимуть. На місце виїде інспекція, яка перевірить об’єкт. Якщо усе буде добре, то буде отримано сертифікат про введення дитячого садка в експлуатацію.

 

Якщо говорити про якісь терміни, то цей процес має завершитися за перші два тижні грудня, — резюмував очільник управління Сергій Кушнір.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень