Черговий масовий ракетний обстріл. В яких регіонах можливі аварійні знеструмлення

Зранку ворог випустив по енергооб'єктах України 69 ракет

Зранку 29 грудня окупанти завдали черговий цинічний обстріл по об'єктах критичної інфраструктури України. Збройні сили України змогли відбити 80% ракет. Втім деякі ракети таки уразили ціль. 

На жаль, є певні пошкодження об‘єктів генерації та електромереж. Складна ситуація на Заході країни, Одеському та Київському регіонах.

 

Тож відбуватимуться аварійні відключення світла.

 

Енергетики вже відновлюють енергопостачання, - написав міністр енергетики Герман Галущенко. 

Очільник «Укренерго» Володимир Кудрицький запевняє, що як і після кожної масованої атаки, треба трохи набратися терпіння. 

Ми заживимо всіх споживачів так швидко, наскільки це можливо, - йдеться на його сторінці у Фейсбуці. 

Чимало людей хоч і ставляться з розумінням до ситуації, і усвідомлюють що на відновлення електромереж потрібен час – не перестають запитувати – чому так довго тривають ремонти? Укренерго опублікували сюжет про те, як саме відбуваються ремонти й чому це не так скоро, як хотілося б. 

Нагадаємо, що зранку після обстрілів 90% Львова залишилося без струму. Там зупинили роботу тролейбусів та трамваїв. Превентивні заходи знеструмлення вживали у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень