Черговий «аватар» у Рівному: водійка на білому бусі рознесла острівок безпеки (ФОТО/ВІДЕО)

Її авто зупинилося від удару об паркан

Сьогодні ввечері біля АЗС «ОККО», що на вул. Романа Шухевича в Рівному, сталася ДТП. Близько 19:30 водій на білому бусі збив кілька дорожніх знаків і вилетів з дороги. Автомобіль зупинився після зіткнення з парканом.

Відео з місця події виклали в одному з місцевих телеграм-каналів.

Деталі автопригоди Радіо ТРЕК вдалося дізнатися у патрульній поліції. З’ясувалося, що за кермом була дівчина 24-х років.

Попередньо, вона не була уважною, не стежила за дорожньою обстановкою та її змінами, не дотрималася безпечної швидкості руху і в результаті не впоралася з керуванням. Авто наїхало на перешкоду у вигляді острівка безпеки, пошкодивши при цьому дорожні знакі, після чого за інерцією влетіло в паркан.

При цьому, під час спілкування з водійкою патрульні виявили у неї ознаки алкогольного сп'яніння і результати огляду це підтвердили: Драгер показав 2,79 проміле. Жінка з результатами погодилася.

На керманичку склали відразу два протоколи: за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування ТЗ у стані алкогольного сп'яніння) та ст. 124 КУпАП (порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ, автомобільних доріг, дорожніх споруд чи іншого майна), а також винесли постанову за ст. 126 ч. 2 КУпАП (керування авто особою, яка не має відповідних документів на право керування таким ТЗ або не пред’явила їх для перевірки).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень