8-10 раз за кермо вже не сяде: суд у Рівному виніс вирок по справі Ферар

Принаймні у найближчий рік

Ольга Ферар і той самий "Ленд Крузер"
Ольга Ферар і той самий "Ленд Крузер"

У понеділок, 29 серпня, Рівненський міський суд вирішив, що відома рівненська журналістка та піарниця Ольга Ферар винна за статтею про нетверезе водіння і спричинення аварії.

Йдеться про резонансну ДТП, яка сталася у травні, коли Ферар, перебуваючи за кермом «Ленд Крузера», врізалася в інше авто і протаранила металеві стовпчики.

Як повідомляє «4 влада», їй призначили 17 000 грн штрафу і на рік позбавили права керувати автівкою, розповів журналістам адвокат Ольги Валентин Дупак.

На суди вона не з'являлася, а питання про апеляцію вони ще вирішують.

КОНТЕКСТ:

Увечері 21 травня на Ферар оформили протоколи відразу за двома статтями КУпАП: ст. 130 (кермування в стані сп'яніння або відмова від освідування на такий стан) і ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Їх об'єднали в одну справу.

Будучи за кермом тоді, Ольга Ферар пошкодила не лише ввірений їй «Ленд Крузер», а й авто прокурорки Рівненської окружної прокуратури Ольги Лихач. Вона у цій справі – потерпіла.

Ольга Ферар не з'являлася на розгляд своєї справи. Спершу не приходила, бо зайнята, а згодом заявила клопотання про розгляд без її участі.

Читайте також: «Не знімайте! Мене достатньо вже стріляли»: суддя під час засідання у справі Ферар (ВІДЕО)

Постраждала Ольга Лихач каже, що після того, як отримає повне рішення у цій справі, збирається подавати позов про відшкодування на ремонт свого авта та коштів за послуги свого адвоката. Суму претензій наразі не озвучує.

На фото - Ольга Лихач, потерпіла у цій справі. ФОТО "Рівне 1"
На фото - Ольга Лихач, потерпіла у цій справі. ФОТО "Рівне 1"

– Задоволена рішенням суду, вважаю його справедливим, чесним, критичним. Я думаю, що людина зробить висновки і зрозуміє, що 130-та та правила дорожнього руху для всіх однакові, – прокоментувала «Четвертій владі» постраждала прокурорка.

Автомобіль «Ленд Крузер» вилучили на потреби ЗСУ. Машину оцінили у майже 2,4 млн грн. Ці гроші власнику може компенсувати держава протягом 5 років після закінчення воєнного стану, якщо машину знищать або пошкодять під час бойових дій.

На ще одного учасника «п’яної аварії» склали протокол за дрібне хуліганство і 6 липня йому присудили 51 грн штрафу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень