Черги є, а скарг немає: як працюють ВЛК у Рівному

Навантаження на лікарів збільшилося у три, а подекуди й в чотири рази

ВЛК у Рівному працюють з потрійним навантаженням. Після ухвалення закону про мобілізацію у травні цього року, кількість військовозобов'язаних, які мають проходити ВЛК зросла у три, а подекуди й чотири рази.

Якщо за добу відповідно до норм роботи комісія має приймати не більше 50 осіб, то в літні місяці комісію проходить 150-200 осіб на день.

 

В управлінні охорони здоров'я у відповідь на запит Радіо Трек зазначать, що ВЛК у Рівному працюють понаднормово, це призводить до появи черг до лікарів-спеціалістів та в цілому подовжує в часі проведення медичного огляду осіб.

Нагадаємо, що поза чергою і впродовж 14 днів проходять ВЛК тільки ті військовозобов'язані, які добровільно йдуть до ЗСУ або укладають контракт. Працюють ВЛК у Рівному з 8 ранку. Є комісії, які за рішенням ТЦК можуть працювати в суботу, та навіть цілодобово у разі потреби.

Та попри це, з початку повномасштабного вторгнення управління охорони здоров'я у Рівному отримало лише одну скаргу щодо складнощів проходження ВЛК.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень