Цілодобовій автомийці у Рівному можуть обмежити режим роботи через шум

На засіданні міськвиконкому у червні

12 листопада міськвиконком надав дозвіл на цілодобовий режим роботи автомийці самообслуговування на вулиці Гагаріна, 18-В. Але в грудні надійшла скарга від голови ОСББ сусіднього будинку -№22 - на порушення мийкою режиму тиші у нічний час, зокрема на шум, вихлопні гази, яскраве світло.

Перевірити скаргу виїжджали представники управління торгівлі, поліції, Держпролспоживслужби, обласного лабораторного центру. Детальніше на засіданні міськвиконкому розповів начальник міського управління торгівлі Ігор Остапенко:

Виїжджали на місце разом з представником ОСББ, яке написало скаргу.

 

Також були проведені в той же день і  заміри шумів, які були у  квартирі. Справді, вони були, тому що мийка працювала на повну потужність: там були ввімкнені пилососи, інші люди туди заїжджали.

За словами Ігоря Остапенка, підприємцю надали перелік заходів, які він має зробити для усунення проблем. І він їх виконав. Тож виконком вирішив до 1 червня дозволити ще автомийці попрацювати цілодобово. Якщо за цей час скарги будуть, режим роботи автомийці обмежать.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень