Через расизм «Віднесені вітром» стали хітом на Amazon

Америка голосує доларом

Всього за добу продажі фільму «Віднесені вітром» 1939 року, шедевра світової кінокласики, на сайті Amazon настільки зросли, що

він очолив рейтинг у розділі «фільми і телепроєкти».

Сайт пропонує покупцям ювілейне видання на 2 дисках, випущене до 70-річчя картини, за ціною $29,55.

Видання Variety, яке помітило цей факт, нагадує, що це сталося відразу після того, як потоковий сервіс HBO Max видалив картину зі свого каталогу. Нагадаємо, це сталося через звинувачення у расизмі.

Нагадаємо, на рахунку «Віднесених вітром» 8 «Оскарів», в тому числі і перший в історії «Оскар», отриманий чорношкірою актрисою, який був вручений Гетті МакДеніел за роль Мамці.

Американський інститут кінематографії в списку кращих американських фільмів усіх часів поставив «Віднесених вітром» на четверте місце, після «Громадянина Кейна», «Касабланки», та «Хрещеного батька».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень