Через кінотеатр у центрі Рівного депутатів облради звинуватили у несправедливості

Він перебуває у комунальній власності громади області

Це кінотеатр «Гонзо», що на вулиці Кавказькій, 32-Б поруч зі ЦНАПом та облдержадміністрацією. Забудувати ділянку, на якій розташований кінотеатр, хочуть відразу два підприємства.

Перше – це будівельна компанія «Інтер-буд». І саме з нею обласна рада збирається підписати інвестиційний договір, щоб вона звела тут багатофункціональний комплекс комерційно-ділової активності з готелем та житловими приміщеннями.

 

Другий претендент на приміщення кінотеатру – ТзОВ «Ажур ЛТД».

На засіданні комісії облради з питань будівництва представник «Ажуру» Олексій Лисюк звинуватив депутатів у несправедливості. Бо, мовляв, "Ажур" спочатку запропонував облраді збудувати 1150 кв. метрів нерухомості, що було більше за пропозицію "Інтер-буду" -500-600 кв. метрів. А тепер "Інтер-буд" пропонує звести понад 1200 кв. метрів, дізнавшись про пропозиції "Ажуру". Тож Олексій Лисюк заявив:

З огляду на те, що тут трошки виникає розбіжність інтересів і недотримання якогось справедливого вирішення питання, і в нас не було можливості апелювати на цю пропозицію, ми зареєстрували звернення зі своєю пропозицією.

 

Вона - з урахуванням того, що ми в первинній пропозиції пропонували  забезпечити 520 кв. метрів вже готовим житлом. Інша сторона пропонувала забезпечення виключно кв метрами у новозбудованому будинку, який запланований.

 

Ми просили б розглянути нашу пропозицію зі збільшенням запропонованої нами первинної площі до 1500 кв. метрів.

Олексій Лисюк

Але комісія вирішила, що несправедливості нема. Бо «Інтер-буд» першим подав свої пропозиції депутатам. Окрім цього, конкурсу за приміщення кінотеатру не було, щоб звинувачувати когось у порушеннях. Втім, остаточне рішення щодо подальшої долі приміщення кінотеатру прийме облрада на сесії, яка відбудеться 7 вересня.

Нагадаємо, що мешканці будинків поруч з кінотеатром виступали проти надання землі "Ажуру". Бо хвилюються, що ТОВ захопить собі їхню прибудинкову територію.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень