Через два роки посадовець ДП лісового господарства постане перед судом

Його майно арештували

Прокуратура Рівненщини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника одного з державних підприємств північних районів області, який заволодів майном на суму понад 600 тис. грн.

За версією слідства, службова особа у 2018 році, будучи керівником державного підприємства лісового господарства, умисно, з корисливих мотивів, з метою незаконного збагачення, заволодів майном підприємства шляхом зловживання своїм службовим становищем на суму понад 600 тис.грн., повідомляє пресслужба прокуратури.

 

З метою відшкодування заподіяної шкоди на майно вказаного посадовця накладено арешт.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень