Біля школи № 15 у Рівному валяються дерева (ФОТО)

На дорозі

На це звернув увагу депутат міської ради Назарій Поліщук, який курує комісією міського господарства. Депутат повідомив про зрізані дерева на території управління лісовго господарства, що навпроти 15 школи. Світлину, яку виклав у соціальні мережі, він підписав так:

На території управління лісового господарства поспилювали усі дерева. Не віриться, що всі вони були аварійні, можливо, профільне управління прагне відповідати рівню втрат деревостану, адже на Рівненщині цей показник рекордний в Україні. На фото робітники валять останнє велике дерево, поки лишилася одинока туя.

Згодом речник обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Горошко повідомила:

Так, на території Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства працівники Тресту зеленого господарства (не лісівники) зрізали шість дерев. Які попередньо обстежила спеціальна комісія (не лісівники:)). За їі висновками «окремі дерева були у незадовільному стані, окремі досягли вікової межі», частина в аварійному стані.

 

Нагадую всім, хто «турбується» про дерева, що поруч навчальний заклад, ходить багато дітей. Про випадки падіння дерев, і на дитячі візочки в тому числі, сподіваюся, пам’ятають усі. Тому, мабуть, краще попередити лихо. 

 

Роботи зі зрізання дерев проводили працівники Тресту, деревину забрали на потреби міста (якщо кому цікаво). Територію управління далі впорядкують і посадять нові, молоді насадження. Ось, власне, і все. Ми теж хочемо, щоб все було гарно і безпечно!

Нагадаємо, в місті почали зрізати дерева у різних місцях. Втім мешканці міста повідомляють, що ті дерева, які на їх думку є справді аварійними, не чіпають.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень