Через які неприємності не варто засмучуватися: це хороші прикмети

Будьте уважними, можливо, сьогодні - ваш щасливий день

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Уникнути дрібних неприємностей вкрай складно: то чай розіллємо, то на ногу нам наступлять. Однак далеко не завжди через ці негаразди варто переживати. Оскільки деякі з них є добрим знаком.

Розлили на стіл солодкий чай

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Якщо ви розлили солодкий чай на стіл, то не поспішайте засмучуватися. Це хороший знак, що віщує щасливе вирішення складної життєвої ситуації.

А ще якщо на розлитому чаї утворилася пінка, то чекайте фінансових надходжень. Якщо ж в калюжі з'явилися бульбашки, то вас чекає побачення з коханою людиною.

Розбився посуд

Ще наші бабусі говорили: «посуд б'ється на щастя». Прикмета ця з'явилася не на порожньому місці. Вважалося, що гучний звук розбитого посуду відлякує злих духів.

Не менш важливо, що саме розбилося. Якщо це чашка, то чекайте приємних новин від людей з якими давно не спілкувалися. Коли розбилося блюдце, готуйтеся до зустрічі зі старим другом. А розколотий чайник для заварювання обіцяє візит далеких родичів, тому будьте обережні.

Порвався шнурок

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Коли ви кудись поспішаєте, то порваний шнурок перед виходом — це, безумовно, неприємність. Втім, насправді це сприятливий знак, який обіцяє, що незабаром у вас з'явиться шанс придбати те, про що ви давно мріяли.

До речі, перед тим, як зав'язати порваний шнурок, загадайте бажання, і воно обов'язково здійсниться.

Промокли під дощем до нитки

Промокнути під дощем, як з’ясувалося,  щасливий знак. Всі ваші починання приречені на успіх.

Якщо ж вимокли не тільки ви, але і ваша сумка, то це віщує вдале розв'язання робочих питань. Коли застав дощ перед далекою поїздкою, то гарантовані позитивні емоції від подорожі та щасливий дорога, без пригод.

Втратили гаманець

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Якщо ви втратили гаманець, то не поспішайте впадати у відчай. Ще за старих часів говорили: «скільки втратив, удвічі більше повернеться».

Будьте готові до того, що у вас скоро з'явиться можливість заробити або вам повернуть старий борг.

Коли ви виявили пропажу гаманця, можна проговорити слова змови: «пішли, поверніться і друзів запросіть». Тільки будьте уважні, якщо вас обікрали, то ці слова краще не вимовляти, а то у своє життя привернете тільки неприємності.

Джерело: Ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень