Через штами коронавірусу «Дельта» та «Лямбда» Україна встановить жорсткіші обмеження щодо перетину кордону

Є загроза поширення вірусу

Рада національної безпеки та оборони України 16 липня провела чергове засідання. Про підсумки засідання розповів секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

На заході розглядали кілька питань, серед яких державна політика у сфері громадянства, посилення карантину в Україні, а також нові санкції щодо українців.

З огляду на поширення у світі нових штамів COVID-19 «Дельта» та «Лямбда» за дорученням РНБО Кабінет Міністрів ставитиме жорсткіші обмеження щодо перетину кордону з 5 країнами. Зокрема, Олексій Данілов повідомив таке:

- Був заслуханий міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко і найближчим часом Кабінет Міністрів прийме додатковий захист для реагування на цю загрозу.

 

 

Перш за все ті країни, де мутовані штами розвиваються.

 

Будемо ставити більш жорсткі обмеження щодо цих країн.

 

Це Індія, Росія, Білорусь і ще дві країни Євросоюзу. Ми будемо ставити вимоги, щоб зменшити кількість людей, які будуть перетинати кордон.

 

Більш того, ми не виключаємо, що Кабінет Міністрів прийме додаткові заходи стосовно цих країн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень