Через атмосферний фронт в Україні побільшає дощів та мокрого снігу

Прогноз погоди на вівторок

Завтра, 14 лютого, холодний атмосферний фронт перетинатиме український кордон і принесе нам мокрий сніг з дощем. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Більше опадів, до сильних, припаде 14 лютого на Схід України, Полтавщину та частину Дніпропетровщини. На решті території країни очікується невеликий мокрий сніг чи дощ. У західних областях ймовірність опадів буде найменша, бо антициклон Feuka не пускатиме надмір вологи від фронту, – розповіла синоптик.

При проходженні атмосферного фронту посилюватиметься північний вітер, часом до 15-20 метрів за секунду. Попри опади та вітер, впродовж дня у  більшості регіонів очікується +2…+7 градусів. Найхолодніше буде в тих областях, де будуть сильні опади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень