Через аномальну спеку на заході України сталися пожежі на енергетичних обʼєктах

Яка нині ситуація зі світлом

Протягом минулої доби через значну спеку у західному регіоні виникали пожежі на енергетичних обʼєктах. Про це повідомили в пресслужбі Міненерго.

Спека спричинила деякі надзвичайні ситуації, зокрема займання на енергообʼєктах. Зокрема, на заході країни вимикалась високовольтна повітряна лінія через пожежу, спричинену спекою. Пожежу ліквідовано.

Вночі відключилася високовольтна підстанція. Це призвело до знеструмлення повітряної лінії, що з’єднує енергосистеми України та Молдови.

 

Через спеку на території підстанції виникла пожежа, яку було ліквідовано, - повідомляють в Міненерго.

В міністерстві нагадують, що в Україні тримається спекотна погода, тому можливе зростання споживання електроенергії, зокрема через активне використання кондиціонерів.

Ситуація зі світлом в Україні

Через масовані російські обстріли в енергосистемі України є дефіцит потужностей.

Протягом минулої доби, 13 липня, для його часткового покриття Україна додатково залучала аварійну допомогу з енергосистеми Польщі, 14 липня планується - з Польщі та Словаччини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень