Чемпіони розкажуть рівненським підліткам про секрети свого успіху (ФОТО)

Спікерами на тему пошуку мотивації та боротьби з життєвими викликами будуть не лише спортсмени…

Захід для рівненських підлітків, організований освітньою платформою LEAP. Його учасники тепер влаштовують CHALLENGE ACADEMY RIVNE

Вже найближчої суботи, 2 жовтня, у Гончаренко Центрі Рівне пройде захід від CHALLENGE ACADEMY RIVNE.

CHALLENGE ACADEMY – це Міжнародний освітній проєкт для підлітків з України та Німеччини, програма якого побудована за методом Володимира Кличка «F.A.C.E. – the Challenge» (фокус, спритність, координація та витривалість). 

 

Хто організовує захід та його мета

Цьогорічною випускницею проєкту є рівнянка, учениця СпШ № 15, 15-річна Поліна Сторожук, яка спільно з однодумцями-волонтерами організовує мотиваційний захід для підлітків, яким цікаві теми

правильної постановки цілей, мотивація для нових звершень, подолання страху перед новими починаннями та здатність впевнено приймати виклики.

Випускниця CHALLENGE ACADEMY RIVNE, учениця СпШ № 15 м. Рівне Поліна Сторожук

Інформація про захід, що поширювалася рівненськими організаторами через соцмережі, зібрала близько півсотні охочих почути історії та секрети успіху від відомих спікерів. Тож організаторам CHALLENGE ACADEMY RIVNE довелося проводити відбір серед охочих – з самого початку заявлялося про можливість участі у заході 25 учасників-підлітків, зацікавлених темою.

Спікери CHALLENGE ACADEMY RIVNE

Свою згоду на виступ перед цією активною аудиторією 14-18-річних надали:

Іван Сівак -  семиразовий Чемпіон Світу з танців на візках, заслужений майстер спорту України, активна, чуйна, енергійна особистість

Справжня гордість Рівненщини та усієї України Іван Сівак

Таня Кідрук - голова благодійної організації «Серце дітям України», стипендіатка американської урядової програми академічних обмінів ім. Фулбрайта у м.Лоренс, Канзас, засновниця і керівниця освітньої платформи для підлітків LEAP

Супер мотиватор для підлітків Таня Кідрук

Микола Синюк – майстер спорту України міжнародного класу з параканоє серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, срібний призер ХVІ літніх Паралімпійських ігор Токіо-2020, чемпіон світу з параканое 2021 року в м. Копенгаген (Данія).

Рекордсмен-паралімпієць, що приніс Рівненщині срібло на Олімпіаді в Токіо

Анна Зубкова – фіналістка програми обміну FLEX у штаті Вашингтон, студентка ЛНУ ім. Івана Франка, що будує успішну кар’єру у всесвітньовідомій компанії Nestle.

Обличчя України у штаті Вашингтон Анна Зубкова

Партнери заходу

Аби забезпечити кількагодинне спілкування чималої аудиторії з цікавими спікерами усім необхідним, Поліна Сторожук та її помічники сконтактували з багатьма компаніями та фірмами Рівного, та заручилися підтримкою числених партнерів:

  • РАДІО ТРЕК - перша місцева і найпопулярніша FM-радіостанція на Рівненщині.
  • РЕНОМЕ СМАРТ - інтегратор, що розвиває цифрові рішення для самообслуговування. Компанія є розробником програмного забезпечення для banking, e-commerce, retail та муніципалітетів
  • ВСЕЗНАЙКО - магазин розвиваючих іграшок та книг на вул. Пластовій, 3 у Рівному.
  • ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» - сучасна компанія, що забезпечує надійний розподіл електричної енергії понад 420 тисячам споживачів Рівненщини.
  • ZBEREZHY - молодий рівненський бренд еко-торб, який має на меті скоротити використання поліетиленових пакетів на користь багаторазових шоперів
  • Піцерія «METRO» - ресторан італійської кухні на вул. Некрасова, 7 у Рівному
  • ТМ «РУМ’ЯНЕЦЬ» - найвідоміший рівненський виробник хлібної продукції для усієї України.

Отож, CHALLENGE ACADEMY RIVNE стартує 2 жовтня о 10.00 у Гончаренко Центр Рівне.

Має бути цікаво!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень