Чекаємо на глобальні зміни: астролог розповіла, чому ця зима буде важкою

Початок 2021-го випробує нерви

Неординарний астрологічний період очікує всіх людей на початку наступного року. Тому, аби правильно спланувати своє життя на найближчі кілька місяців, людям варто дещо дізнатися вже зараз.

Про це своєму блозі попереджає пані астролог Людмила Халанська.

Головною особливістю початку 2021-го стане таке розташування планет по відношенню до Землі, за якого всі вони вишикуються в межах однієї половини зодіакального кола.

 

А в кінці січня і потім ще раз в лютому вмістяться навіть в одній третині кола, тобто у проміжку лише 120 градусів: всі будуть розташовані в п'яти знаках Зодіаку поспіль – від Козерога до Тельця. Інші сім знаків Зодіаку в ці періоди залишаться вільними від планет, а значить, не будуть задіяні у формуванні подій.

Коли в астрологічній карті всі планети розташовуються в якійсь одній зоні, а інші зони не активовані планетами, життєві події відбуваються лише в одній сфері, у той час як всі інші – майже не проявляють себе.

Таке життя дуже вузьконаправлене, обмежене і негармонійне, в чомусь навіть збиткове, попереджає астролог. У ньому присутній явний перекіс та однобокість.

Оскільки на початку року найбільш впливовими стануть знаки Водолія і Тельця, причому по відношенню один до одного вони виявляться в активному напруженому аспекті за участю непередбачуваного вибухонебезпечного Урана, можна передбачити, що ця зима буде не найприємнішою для землян.

Водолій – це нововведення і несподіванки. А ще - корпорації і спільноти. Спрощено: організації або корпорації, що переслідують принципово нові цілі.

Телець – все, що відноситься до усталеної матеріальної бази: земля, ресурси, продукти, фінанси. Ось ці дві сфери і будуть перебувати в конфлікті одна з одною.

Як саме реалізується цей конфлікт, спрогнозувати складно якраз через непередбачуваність Урану, який і спровокує напруження.

При цьому 2021 рік – це лише початок тривалого процесу глобальних змін, так як ще одним важливим фактором цього періоду є поєднання Сатурна і Юпітера – аспект, який закладає багаторічну програму радикальних трансформацій на рівні держав, інакше кажучи – новий переділ світу.

Державні і загальносвітові структури зазнають в найближчі роки суттєвих змін, а деякі навіть припинять своє існування, каже астрологиня. Утім, різні держави по-різному будуть втягнуті в цей процес. Принаймні, прогноз для України на початок наступного року все ще цілком гармонійний.

Джерело – Патріоти України

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень