Частина поїздів не мають плацкартних вагонів. «Укрзалізниця» пояснила чому

Пасажири запитали про це у перевізника

У соцмережах українці цікавляться чому на окремих рейсах зникли плацкартні вагони. Для багатьох - це можливість придбати дешевший квиток на обраний напрямок.

Але «Укрзалізниця» пояснила, що такі обставини продиктовані сьогоденням. Чимало цих вагонів залучили до роботи на медичних поїздах та поїздах евакуації. 

Значна кількість плацкартних вагонів зараз задіяна під медичні та евакуаційні рейси, тому на певних напрямках спостерігається їх дефіцит. Щойно з'являться вільні вагони, ми обов'язково їх включимо у склад пасажирських поїздів, – відповіли в компанії на запитання клієнтів у Facebook. 

 

Джерело: Цензор.нет

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень