Цей салат стане традиційним на святковому столі до Великодня: готується швидко і з’їдається вмить
Напрочуд легкий рецепт
Весняний салат за цим рецептом водночас свіжий, соковитий і ситний. Інгредієнти в ньому вдало поєднуються між собою. Такий салат першим розлетиться зі святкового столу.
Інгредієнти:
- копчена ковбаса – 300 г;
- яйця – 2 шт;
- редис – 150 г;
- твердий сир – 100 г;
- зелена цибуля – 30 г;
- сіль, перець, майонез на смак.
Яйця потрібно завчасно відварити і охолодити.
Ковбасу ріжемо соломкою, яйця нарізаємо дрібним кубиком, зелену цибулю дрібно кришимо, а твердий сир тремо на крупну тертку. Редис можна нарізати тонкою соломкою, або натерти на крупну тертку.
Беремо миску, в якій будемо подавати салат, і викладаємо інгредієнти шарами. Першим шаром йде нарізана ковбаса, її треба змастити майонезом.
Далі викладаємо шар зеленої цибулі, злегка присолюємо її і також змащуємо майонезом.
Наступним шаром викладаємо яйця. Їх треба присолити, додати трішки перцю і зробити сіточку з майонезу.
На яйця викладаємо сир і також змащуємо його майонезом.
Останнім інгредієнтом викладаємо редис і рівномірно розподіляємо.
Салат можна прикрасити гілочкою кропу, чи зеленою цибулею.
Готовий салат відразу подаємо до столу і смакуємо свіжим та яскравим смаком.
Смачного!
Джерело: odnaminyta
Радіо Трек: НОВИНИ