Центр Рівного увечері сколихнули звуки поліцейських сирен: це була погоня (ФОТО)

Кілька екіпажів переслідувати Toyota Camry

Учора ввечері - близько 23-jї год - мешканці проспекту Миру та вул. Набережної чули звуки поліцейських сирен. Наші читачі зауважили, що в одному з дворів біля залізничного вокзалу відбувається затримання

Ситуацію сьогодні вранці прокоментували для Радіо ТРЕК у патрульній поліції.

Виявляється, поліцейські отримали орієнтування на авто Toyota Camry, яке женеться по вул. Небесної Сотні, не реагуючи на вимогу патрульних зупинитися.

- Своєю манерою керування водій наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Ми отримали інформацію, що водій, імовірно, п'яний, - каже речниця УПП Рівненщини Оксана Юрченко.

Авто вдалося зупинити у дворі будинку №66 на вул. Небесної Сотні.

Водій при цьому намагався покинути місце події, тож його затримали, застосувавши до порушника спецзасіб кайданки.

- Водієм виявився 40-річний рівнянин. Під час спілкування у нього дійсно виявили ознаки алкогольного сп'яніння, та від освідування на стан сп'яніння він відмовився у присутності двох свідків, - додає речниця патрульної поліції.

На чоловіка склали відразу два протоколи: за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування ТЗ в стані алкогольного сп’яніння, по відмові) та за ч. 1 ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень