«Центр Надії» у Рівному очолила нова людина

За неї колеги лишають лише позитивні відгуки

«Центр Надії» у Рівному очолила нова людина. За даними Радіо Трек директоркою стала Тетяна Пучко, яка донедавна працювала у міському управлінні освіти. Там нашим журналістам цю інформацію підтвердили.

Про Тетяну Пучко відомо, що вона має великий досвід роботи - 36 років в освіті і, зокрема, була однією з тих, хто впроваджував реформу НУШ у школах Рівного.

Про Тетяну Пучко дуже позитивно відгукуються освітяни міста. Особливо вчителі початкових класів, якими вона найбільше працювала.

Тетяна Пучко — по центру

Нагадаємо, попередню директорку у травні відсторонили від посади. Причиною цього були конфлікти між посадовицею, вчительським колективом і батьківською спільнотою щодо реалізації авторської програми навчання у закладі.

Згодом стало відомо про звільнення керівниці. Де зараз працює Віра Дундюк - невідомо. 

Про це ми писали тут:

У ліцеї Рівного відсторонили директорку і почали розслідування: відома причина перевірки (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень