«Центр надії» у Рівному більше не «штормитиме». Відома доля керівниці закладу 

Після службового розслідування вона перебувала у відпустці

У рівненській школі Центр Надії - буде новий директор. Кандидатуру призначать до 1 вересня, розповів керівник міського управління освіти Андрій Мазур.

Нагадаємо, у травні в школі проводили службове розслідування через чисельні скарги педпрацівників та батьків учнів на директорку школи Віру Дундюк, яка вважала авторську методику викладання англійської мови у закладі неправильною та незаконною.

Після розслідування директор перебувала у відпустці, а з 1 серпня її офіційно звільнено з «Центру Надії». Хто очолить заклад - в управлінні освіти поки не називають.

Нагадаємо, що за результатами перевірки у школі мають адаптувати факультативи відповідно до вимог міністерства освіти, забезпечити дотримання санітарних вимог щодо навантаження на дітей, та до 1 вересня провести роз'яснювальну роботу з батьками, аби пояснити їм правила надання додаткових платних послуг.

Зауважимо, що решта керівників шкіл міста працюватиме й далі згідно зі своїми контрактами. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень