Це зовсім не випадковість! Що приховують родимки на вашому обличчі

Які родимки є у вас?

За розташуванням родимок на обличчі можна дізнатися характер людини, які у неї пристрасті, інтереси й таланти.

Між брів або в центрі лоба

Власник такої «мітки» має рідкісну здатність бачити людей наскрізь та передбачати майбутнє. Ця людина може  запросто стати ясновидцем або цілителем.

З будь-якої сторони чола

Така людина наділена організаторськими талантами та вмінням керувати. Їй неодмінно варто зайняти в житті позицію лідера і вести за собою людей.

З правого боку ока

Така людина не витримує критики та агресивно реагує на будь-яке висловлювання щодо себе. Власникам родимок у цьому місці важливо розвивати в собі терпимість і вчитися дипломатії.

З лівого боку ока

Як правило, розташування на обличчі такої родимки вказує на те, що людина схильна в будь-яких життєвих ситуаціях звинувачувати себе. Це справжній шукач правди та любитель докопуватися до істини.

На правій щоці

Такій людині складно відмовити собі в сьогоднішнім бажанні любити, смачно їсти та жити на повну. Однак, якщо власник такої родимки не буде гальмувати себе під час таких нападів, то рано чи пізно зіштовхнеться із залежністю.

На лівій щоці

Такій людині подобається провокувати навколишніх своєю нестандартною поведінкою і неоднозначними висловлюваннями. Вона одночасно і притягує, і відштовхує від себе людей. Через це її соціальне та особисте життя складається з постійних злетів і падінь.

На кінчику носа

Людина, чий кінчик носа прикрашає родимка, вітряна та безтурботна. Життя за правилами для неї надзвичайно складне і позбавлене яскравих фарб. Іншим така людина може здаватися несерйозною, але її добродушність перекриває всі негативні якості.

Над губою

Володар такої родимки одночасно поєднує в собі чуттєвість, зухвалість, холодність і непохитність. Він привабливий для навколишніх, і водночас неприступний. Однак всередині у такої людини  вирує гарячий темперамент.

Під губою

Володар такої родимки на обличчі здається відкритою людиною, але насправді він схильний говорити саме те, що навколишні хочуть від нього почути.

На підборідді

Така людина чуттєва, вразлива, влюблива і незлопам'ятна. Іноді вона буває нестриманою і надмірно емоційною, але за його імпульсивністю завжди ховається тендітна натура, яка мріє про те, що у світі нарешті запанує добро і справедливість.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень