«Це вже інтеграція на повну» - у Польщі почали видавати документи українським чоловікам

Зокрема тим, у кого прострочені паспорти

В Польщі запроваджено видачу тимчасових документів для українських чоловіків, чиї закордонні паспорти прострочилися - проїзних документів.

Це рішення є реакцією на нові українські норми, які перешкоджають чоловікам віком від 18 до 60 років оформлювати нові паспорти за межами країни.

Про це розповів український бізнесмен Денис Долинський, який переїхав до Польщі, - повідомляють Новини. Live

Денис Долинський

Інтеграція українських біженців у Польщі

Польща разом з іншими європейськими державами висловила готовність надати підтримку таким українським чоловікам, які не мають можливості отримати новий паспорт.

Тобто ніхто нікого не те що депортувати не буде, вже офіційно їх легалізували. Тому додому ніхто повертатися не буде, — сказав Долинський.

Він також зазначив, що з липня українські компанії в Польщі матимуть можливість отримати кредити на умовах, що відповідають рівню інфляції, а українських дітей зобов’язали відвідувати лише польські школи.

 Це вже інтеграція на повну, — вважає він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень