«Це все, як страшний сон»: в Івано-Франківську померла породілля з COVID-19

Немовля у тяжкому стані

В обласному перинатальному центрі в Івано-Франківську померла 35-річна вагітна жінка, в якої діагностували коронавірус. Медикам вдалось за допомогою кесаревого розтину врятувати немовля, зараз дитина у тяжкому стані. 

Про це у Facebook повідомили колеги покійної. 

Покійну жінку звали Софія, вона працювала у дитячому садку.

Як страшний сон. Запам'ятаємо тебе усміхненою, життєрадісною, готовою в будь-яку хвилину прийти на допомогу, - написали колеги покійної. 

Директор Івано-Франківського обласного перинатального центру Юрій Павлушинський у коментарі galka.if.ua повідомив, що жінка під час вагітності захворіла на коронавірус.

Два тижні вона перебувала на кисневій підтримці. Через те, що стан жінки різко погіршився, їй на 30 тижні вагітності зробили кесарів розтин.

 

Перед смертю в жінки народилось немовля вагою 1 кг 350 г. Стан дитини тяжкий, але стабільний. 

Юрій Павлушинський наголосив, що жінки на останніх термінах вагітності особливо вразливі до COVID-19. Точні причини смерті породіллі встановить експертиза. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень