Це просто розриває душу: перші деталі про дівчинку, яку вбила російська ракета у Вінниці (ФОТО/ВІДЕО)

Їй було 4 роки

Сьогодні близько 11 години Вінницю, всю Україну та світ сколихнули 3 ракетні удари. Високо керовані ракети «Калібр» прилетіли з Чорного моря у центр міста, де була величезна кількість людей.

Ракети поцілили у будинок побуду «Ювілейний» та у місцевий будинок офіцерів, де зазвичай проводили різні заходи, а не як думають рашисти, був осередок нацистів.

Внаслідок ракетного удару вже знайшли тіла 22 людей, 3 з них – діти. Ще понад 40 осіб розшукують, зв’язку з ними немає. Одним з перших знайшли тіло загиблої дівчинки.

Фото її ніжок біля дитячого візочка облетіло вже весь світ.

За годину до цього було так

Щаслива мама Ірина вела дитину на заняття і ніхто не знав, що вже зовсім скоро станеться непоправне...

 

Дівчинку звали Ліза. 6 березня їй виповнилося 4 рочки. Сьогодні вона йшла з мамою на заняття з раннього розвитку. Ліза була особливою і найулюбленішою донечкою. Єдиною і бажаною…

У мами, яка у 29 років народила свою першу дитину, росія відібрала найдорожче…

Жінці вдалося вижити, вона у лікарні. У неї важка травма легень, її підключили до апарату швл. Важко уявити, що її чекає попереду.

Вони втекли від війни з Києва у Вінницю…

Згодом стало відомо деталі трагічної долі цієї української родини. Жінка з дівчинкою виїхала за кордон у перші дні війни, там вони були майже 3 місяці. Однак, сумуючи за рідними повернулися додому. Проте вирішили тимчасово пожити не Києві, а у Вінниці, де живуть батьки жінки. Тут дівчинка постійно відвідувала логопеда та розвиваючі гуртки.

Це був останній переїзд Лізи…

Мама дівчинки активно вела сторінку у соцмережах, яка мала назву Я мама янгола. Там вона розповідала про всі успіхи та невдачі у її житті і, зокрема, у вихованні особливої дитини.

На жаль, тепер жінка точно стала матір'ю янгола.

Наразі рятувальники шукають під завалами людей. З 22 тіл, які вже знайшли, впізнати вдалося лише 6.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень