Це професія на всі часи: сьогодні – День геолога

Привітайте зі святом усіх причетних

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Щорічно у першу неділю квітня святкують День геолога.

На території України геологи не сидять без роботи, адже у нас є тисячі родовищ корисних копалин. І це при тому, що попит на мінеральні ресурси щорік зростає на 5%, а це означає, що фахівцям-геологам точно не доводиться нудьгувати.

Працю геологів не можна недооцінювати, тому якщо серед ваших знайомих або друзів є такі фахівці, то обов’язково привітайте їх із їх професійним святом.  

***

По горах, по лісах, по долинах
Невпинно геологи бродять.
Щось шукають у підземних глибинах.
Щось шукають ... і щось знаходять.

Нехай ваша праця
Принесе людям радість з благами!
Нехай знайдете ви те, що всім потрібно,
І нехай сонце сяє над вами!

***

Вітаю з Днем геолога і від душі бажаю унікальних знахідок і великих відкриттів, незгасимого інтересу до своєї діяльності та великої користі від твоєї праці. Нехай життя дарує великі можливості для здійснення всього задуманого, нехай завжди вийде те, що не вдається іншим.

***

Дорогий наш друг-геолог – ти справжній професіонал своєї справи. І у твій професійне свято, в День геолога ми хочемо побажати тобі безлічі цікавих відкриттів, м’яких погодних умов і величезного успіху. Ти працюєш на незвіданих куточках чудової природи, що зберігає багатовікові таємниці. Я бажаю тобі розгадати ці таємниці, бажаю ясного неба над головою, більше сили й більше удачі!

***

Корисні копалини дуже важливі для життя людства, без них неможливий науково-технічний прогрес. Я вітаю тебе з професійним святом — Днем геолога і дякую за той внесок в наше життя, що ти щодня робиш, шукаючи корисні копалини на теренах нашої Батьківщини. Щастя, добробуту, здоров’я!

***

Нехай сьогодні збуваються мрії людей, які присвятили своє життя тому, щоб відшукати та направити на користь людям природні копалини. Бажаємо, щоб ваші гіпотези обов'язково виправдалися, а важкі пошуки завжди вінчалися блискучими успіхами. Зі святом!

***

Геологів, а також всіх тих, хто пов'язаний з цією нелегкою роботою, вітаємо зі святом. Наукових відкриттів, нових результатів у дослідженнях, високих світових досягнень премій і зізнань. Бажаємо світлих і яскравих днів, бадьорого й оптимістичного настрою завжди та скрізь.

***

Вітаємо сьогодні сміливих і терплячих людей, які знають кожен далекий куточок України, ведуть рахунок природних ресурсів, прихованих в глибоких печерах. Нехай ваша робота приносить вам радість і буде завжди успішною і, по можливості, легкою.

***

Дорогий друже, в похід ти завжди йдеш охоче, наче в краще на світі подорож, і жоден зразок не покине твоїх рук без належного дослідження! Від душі вітаю з Днем геолога! Нехай на привалі весело горить вогнище, нехай будуть дружні колеги, нехай знаходяться нові багаті поклади скарбів на Землі!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень