«Це не шоу. Кожний метр дається кров’ю»: Залужний відреагував на заяви про повільний контрнаступ

«Залізний генерал» пояснив, яка зараз ситуація

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що для швидкого успіху під час контрнаступу нашій армії потрібно більше зброї.

Він розчарований, що Україна досі не отримала бойових літаків від союзників, адже самі союзники ніколи б не почали контратаку без переваги в повітрі. Наприклад, обіцяні винищувачі F-16 не надійдуть нам до осені.

Крім того, Валерій Залужний заявив, що його злить, коли він чує, що довгоочікуваний контрнаступ України на Сході та Півдні країни почався повільніше, ніж очікувалося.  

Це не шоу. Це не шоу, за яким спостерігає весь світ, на яке роблять ставки або щось іще. Кожен день, кожен метр дається кров’ю. Без повного забезпечення ці плани взагалі нездійсненні. Але вони виконуються. Так, можливо, не так швидко, як хотілося б учасникам шоу, спостерігачам, але це їхня проблема, – заявив Валерій Залужний.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень