Це може мати надто велику ціну: Що загрожує учасникам НМТ за списування та обман?

Все набагато серйозніше, ніж можна було уявити

В Україні триває підготовка до національного мультипредметного тесту, основна сесія якого розпочнеться вже в червні.

Тож директорка Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко вирішила пояснити, що ж загрожуватиме учасникам тесту за недоброчесність.  

Загалом учнів закликають не шукати шляхів обману. Все тому, що це може мати надто велику ціну.

За словами Вакуленко, при складанні НМТ учні не матимуть можливості використати платформу тестування для пошуку відповідей в інтернеті, або з іншою неналежною метою.

Також учасники не матимуть можливість відкрити додаткове вікно браузера, копіювати тестові форми або проводити інші недоброчесні дії.

- Цього року робити це буде неможливо. Якщо вступник намагатиметься робити щось подібне це виявить інструктор і учаснику відмовлять у подальшій роботі з тестом, - сказала вона.

В результаті тест учня, який буде намагатися скласти іспит нечесно, анулюють. Відповідно, використати результати тесту під час вступної кампанії буде неможливо.

Джерело: osvita.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень