Це мало статися раніше: Кремль наказав лупити центральні райони великих міст, - ГУР

Основна мета - лишити людей без світла та посіяти панку

Російське військове командування почало планувати масовані ракетні удари по українських містах ще на початку жовтня.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

— За даними воєнної розвідки України, російські окупаційні війська отримали вказівку з Кремля готувати масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі України ще 2 та 3 жовтня, — йдеться у повідомленні.

Розвідники зазначають, що до російських військових частин стратегічної та дальньої авіації надійшли накази про підготовку до завдання масованих ракетних обстрілів.

— Цілями визначалися саме об’єкти критичної цивільної інфраструктури та центральні райони густонаселених українських міст, — підкреслили в ГУР.

Для цього, за даними розвідки, 8 жовтня на аеродром «Оленья» на Кольському півострові з аеродрому «Енгельс» у Саратівській області було перебазовано сім стратегічних бомбардувальників Ту-160, які були споряджені крилатими ракетами Х-101. Також на зовнішній рейд Севастополя були виведені 6 носіїв крилатих ракет з сорока ракетами «Калібр».

— Основною метою країни-терориста було знищення ТЕС, створення паніки серед українців та залякування європейської громадськості, — наголосили в Головному управлінні розвідки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень