Це дуже поширена група крові: власники якої групи найменше схильні до раку 

Зокрема до його найагресивніших форм 

На сьогодні найменш схильні до раку підшлункової залози, а це одна з найагресивніших форм, люди з першою групою крові. Власники другої та третьої групи крові мають вищі ризики. 

Також вчені виявили зв'язок між іншими видами раку: молочної залози, яєчників, колоректального раку, стравоходу та носогорла й групами крові. І в цьому випадку носії першої групи крові виявилися найстійкішими. Проти усіх інших груп крові, їхні ризики - найменші. 

Дослідження проведене у Китаї показало, що четверта група крові має збільшені ризики раку стравоходу (на 34% вище, ніж у людей з першою групою крові).

Також у людей з четвертою групою на 44% вище ризик захворіти на рак шлунка, а у носіїв другої групи A (II) такий ризик вище на 37%.

Ці види раку вважаються одними з найнебезпечніших, відповідно до досліджень, лише близько 20% людей з раком стравоходу живуть ще 5 років після встановлення діагнозу. Для рака шлунка це число становить близько 32%. Так само приблизно 20% пацієнтів з раком підшлункової мають 5-річне виживання.

Однозначно, тільки група крові не дає гарантій, що людина не захворіє на рак. Є куди сильніші фактори впливу, передусім зрубні звички, як то куріння чи вживання алкоголю. Також небезпечною є бактерії H. pylori – вони викликають гастрит та виразкову хворобу шлунка.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень