Це був останній вихід групи, йшли на три дні — і додому. У Рівному прощатимуться з Героєм  

Олександр Потапчук загинув на Донеччині

У Рівному попрощаються з добровольцем-захисником Олександром Потапчуком, який загинув на фронті. 

Олександр  народився у Рівному 9 квітня 1981 року. Навчався у 12 місцевій школі, а за тим здобув фах маляра-штукатура в ПТУ №1, відслужив строкову службу в армії. Олександр працював на будівництві, разом із дружиною виховували двох донечок — 19 та 15 років.  

Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, вже 25 лютого він пішов у військкомат. Був одним з перших добровольців. Говорив, що інакше просто не може. Сказав просто: “А хто піде, як не я? У нас двоє дітей, тож я повинен їх захищати, - розповідає дружина Тетяна.  

Спершу Олександр разом із побратимами ніс службу на Білоруському кордоні. А за тим їх направили у Торецьк Донецької області. Фактично вся служба надалі проходила саме на цьому напрямі.  

Іще 19 грудня 2023 року ми з ним розмовляли по відеозв'язку. Він посміхався, мав гарний настрій. Їх от-от мали переводити з Донеччини. Це був останній вихід групи, йшли на три дні — і додому... 20 грудня він зник безвісти, а вже 21-го мені повідомили, - говорить Тетяна.

2 січня 2024 року тіло військовослужбовця знайшли та евакуювали. 

 42-річний солдат Олександр Потапчук загинув 20 грудня 2023 року від осколків та вибухів внаслідок бойових дій на Донеччині. 

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 5 січня, о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі «Нове». 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень